Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
ДИЗАЈН

Би можело да биде нешто повеќе?

Желбата за повеќе е наш двигател.
Повеќе место. Повеќе стил. Новиот SEAT Tarraco е теренско возило за сите оние кои сакаат повеќе.

Надворешен дизајн

Кога сакаш да те забележат, светни.

Стилски. Маркантен. Самоуверен. Новиот SEAT Tarraco е големо теренско возило за сите оние, кои сакаат совршено да бидат забележани, совршено да гледаат и совршено да изгледаат.

WELCOME LIGHT

На овој начин автомобилот сосем лесно ќе го најдеш во темнина.

ХРОМИРАНИ ДЕТАЛИ

Плус за елеганцијата.

ПРЕДНА РЕШЕТКА

Од потрагата по подобар изглед?

LED технологија

Силни предни фарови и задни светла си динамични трепкачи

20 инчни ТРКАЛА ОД ЛЕСЕН МЕТАЛ

20 инчните тркала од лесен метал ти обезбедуваат елегантен изглед.
Бои

Вистинската убавина е безвременска.

Други
20 инчни ТРКАЛА ОД ЛЕСЕН МЕТАЛ

Ниедна улица не е премногу долга. Ниеден пат не е премногу нов.

Лесни. Поинакви. Со 20 инчните тркала од лесен метал секаде ќе пристигнеш безбедно.

Опрема за внатрешниот простор

Добредојдовте дома.

Каде и да одиш, ќе уживаш во комфорно чувство за време на возењето. Со опремата за внатрешниот простор на новиот SEAT Tarraco тоа не се менува.

XCELLENCE КОНТРОЛНА ТАБЛА

Елеганција од секој агол

ПАНОРАМСКИ СТАКЛЕН ЛИЗГАЧКИ ПОКРИВ

отвори го покривот и уживај во светлината

АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Белото светло овозможува пријатен амбиент

ДО 7 СЕДИШТА

Опреми го внатрешниот простор според твоите потреби

МАТЕРИЈАЛ/ALCANTARA® НАВЛАКИ

Совршен спој од комфор и класа за релаксирано возење
До 7 седишта

Сега е време за големи планови.

Возилото со 7 седишта ти нуди зафатнина на багажниот простор од 700 литри со спуштен трет ред на седишта или 1775 литри со спуштен втор и трет ред на седишта. Кај верзијата со 5 седишта можеш да користиш до 760 литри односно 1920 литри при спуштена задна клупа за седење.

1.775 l
Простор за сместување (при спуштени задни седишта)
7
Седишта
1.775 l
Простор за сместување (при спуштени задни седишта)
7
Седишта
1.775 l
Простор за сместување (при спуштени задни седишта)
7
Седишта
НАВЛАКИ НА СЕДИШТА

Сакате поголема промена?

Она што секогаш е твоја цел - комфорно ќе го постигнеш со висококвалитетните навлаки по твој избор комфорно.