Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
CLEVER REPAIR УСЛУГИ

КОГА МАЛИТЕ ПОПРАВКИ ЧИНАТ МАЛКУ

CLEVER МЕТОДИ

ЕДНОСТАВНО, БРЗО И ПОВОЛНО

Секојдневието остава траги и кај автомобилот. Но секоја вдлабнатина, секоја гребаница или удар од камен подлежат на скапа поправка: благодарение на SEAT Clever Repair услугите. Затоа што малите оштетувања во и на автомобилот можеме да ги исправиме со модерната техника и clever методите на SEAT Clever Repair услугите: брзо, едноставно и поволно. Ваша предност: не само што заштедувате пари при поправката, туку и остварувате профит од зачувувањето на вредноста на Вашиот SEAT.

CLEVER REPAIR

ПОПРАВАМЕ ИЛИ ИСПРАВАМЕ:

ЛАК
/ Подобрување на мали оштетувања на лакот како гребаници и лупење
/ Врвни резултати благодарение на новосоздадените лакови техникиза поправка

 

СТАКЛО
/ Поправка на оштетувањаод удар со камен
/ Се спречува зголемувањето на пукнатините
/ Во принцип бесплатно за Каско осигуреници
/ По потреба и замена на стакло

 

ЛИМ
/ Исправање на мали вдлабнатини, оштетувања од врнежи и паркирање
/ Најчесто можно без демонтажа на засегнатите деловисо лим и лак
/ Поправка на малиоштетувања на лимот и лакот
/ Најчесто можно без демонтажа на засегнатите делови

 

ОБЛОГИ И ПЛАСТИЧНИ ДЕЛОВИ ВНАТРЕ
/ Поправка на мали оштетувањана пластичните делови, седиштата, внатрешниот дел на покривот или тепихот
/ Скоро невидлива реконструкција
/ Скоро за сите примери на боја и материјал на кожа и велур

 

ПЛАСТИЧНИ ДЕЛОВИ НАДВОР
/ Отстранување на гребаници и оштетувања на пластичните делови
/ Примена на специјална техника на пополнување

 

ФЕЛНИ
/ Поправка на засеци, удари од камен и оштетување на лакот на фелни од лесен метал
/ Оптичко подобрување на структурата на површината

 

ЗАМЕНСКИ ДЕЛОВИ 
/ Поправка на фарови, врати, ретровизори, браници итн.

Партнерот на SEAT во Вашата близина