Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
АПЛИКАЦИЈА MYSEAT

Вести, услуга и совети во движење.

Носете го SEAT во Вашиот паметен телефон. Со апликацијата mySEATимате пристап до сите податоци за возилото. Освен тоа на располагање Ви стојат корисни карактеристики како предупредување за невреме, помош при пријавување на оштетување и многу повеќе.