Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
Seat Сервис

§57A-ПРОВЕРКА

§57A-ПРОВЕРКА

ОСТАВЕТЕ ГИ ГРИЖИТЕ ЗАД ВАС

Знаеме колку се важни времето и парите. Затоа навремено Ве потсетуваме на "Налепницата за проверка". Најдобро договорете термин со нас и извршете §57A проверка на Вашето возило. Во договорениот термин повторно земете го назад Вашиот SEAT.