ПРЕЗЕМАЊА

ЗА МЕДИУМИ

Овде ќе ги најдете актуелните ажурирања за Вашиот SEAT медиумски систем.

МЕДИУМСКИ СИСТЕМИ SEAT MEDIA

ПРЕЗЕМАЊА ЗА СОФТВЕР И УПАТСТВА

Медиумски систем
Преземање за софтвер:

Software D250
Software D260
Software D350
Software D350 für AlhambraМедиумски систем
Упатства за ажурирање:

Media-System Touch Color
Media System Plus (Navi System)

Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи