Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
КОНТАКТ

КОНЕКТИВНОСТ - КОМПАТИБИЛНОСТ

Овде проверете, дали Вашиот паметен телефон е компатибилен со технологиите MirrorLink™, Android Auto™ или Apple CarPlay. 

FULL LINK ТЕХНОЛОГИЈА

КОМПАТИБИЛНИ ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ

Многу актуелни паметни телефони се компатибилни со MirrorLink™, Android Auto™ или Apple

 

CarPlay. Поради безбедност препорачуваме да ја проверите компатибилноста на Вашиот паметен телефон.