Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

ОНЛАЈН УСЛУГИ

 Со GeKo-SEAT и SVM-SEAT можете да извршите онлајн поврзување на Вашиот дијагностички уред VAS 5052 со централниот сервер на Volkswagen AG и на тој начин да го проширите обемот на услуги за Вашиот дијагностички уред.

Онлајн услуги

ШТО Е GEKO-SEAT?

GeKo (Geheimnis и Komponentenschutz (тајна и заштита на компоненти)) е функција, која со онлајн поврзување на Вашиот дијагностички уред VAS 5052 им стои на располагање на корисниците и за возилото го овозможува регистрирањето на компонентите за имобилизација (на пр. инструментна табла, уред за управување со моторот), клучевите и  заштита компонентите (клима-уред, навигација итн.).

 

ШТО Е SVM-SEAT?

SVM (Software Versionsmanagement (управување со верзија на софтвер)) е дополнителна функција, која може да се користи со онлајн поврзување на Вашиот дијагностички уред VAS 5052. Со тоа се овозможува програмирање на контролните уреди кое безбедно се процесира како и нивно правилно вградување. Функцијата нуди и дополнителна поддршка за кодирање на контролните уреди.

 

КОРИСТЕТЕ ГИ ФУНКЦИИТЕ

  •  Мора да поседувате дијагностички уред VAS 5052. Дополнителни информации и напомени за користење ќе добиете кај erWin во делот Workshop Equipment.
  •  За онлајн поврзувањето мора да бидат исполнети одреденикомуникацискитехнички предуслови. Потоа е потребно специјално препознавање на корисник.

 

Доколку имате дополнителни прашања обратете се кај service-support(kwfat)seat(kwfdot)at