Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

ПРОГРАМА ЗА ОБУКА

Програма за обука

ПОСТОЈАНА ОБУКА И СТРУЧНО УСОВРШУВАЊЕ ЗА ВРАБОТЕНИ

Советувањето на клиентите и стручната поправка и сервисирање на возилата на SEAT имаат потреба од постојана обука и стручно усовршување на вработените. За тоа AllmobilAutohandelsGesmbH врши тековни семинари.

Програмата за обука можете да ја нарачате бесплатно по е-пошта. 
service-support(kwfat)seat(kwfdot)at.  Со програмата за обука исто така ќе добиете и краток преглед на трошоците за поединечните семинари и информации за можностите за резервација.