Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

СПЕЦИЈАЛНИ АЛАТИ И ОПРЕМИ

Специјални алати и опреми

НАРАЧАЈТЕ АЛАТ ИЛИ ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ЗА ЦЕНА.

Во Прирачникот за поправкикај одделни чекори за работа се наведени потребните специјални алати и опреми со број на алат. Со помош на бројот можете да го нарачате алатот кај Porsche Konstruktionen GmbH & CO KG или да се информирате за цената.

 

Доколку имате дополнителни прашања обратете се по е-пошта на service-support(kwfat)seat(kwfdot)at