Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

ИНФОРМАЦИИ ЗА ДИЗЕЛ МОТОРИТЕ

КАЈ НАС ИМАТЕ ВРВЕН ПРИОРИТЕТ

Дали Вашиот SEAT е засегнат или не? За да Ви ја олесниме проверката, Ви ја нудиме подолу прикажаната функција на пребарување. Од неа преку идентификацискиот број на Вашето возило можеме да повикаме информации за моделот, типот на мотор и други податоци, за побрзо да го одговориме ова прашање.

На овој начин ќе го најдете

ИДЕНТИФИКАЦИСКИОТ БРОЈ ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО (FIN)

ИДЕНТИФИКАЦИСКИ БРОЈ ЗА ВОЗИЛОТО (FIN)

Идентификацискиот број на возилото (FIN) е единствена комбинација од 17 букви и бројки, којашто му се доделува на Вашето возило уште за време на производството. Освен тоа, можеме точно да соопштиме, дали Вашето возило е засегнато или не.

НА ОВОЈ НАЧИН ЌЕ ГО НАЈДЕТЕ FIN НА ВАШЕТО ВОЗИЛО

Наједноставно ќе го препознаете бројот, ако застанете пред возилото. Бројот се наоѓа во аголот на инструментната табла на место, каде се гледа од страната на возачот на ветробранското стакло.

ДОКУМЕНТАЦИЈА

FIN ќе го најдете и во полето "E" од потврдата за регистрација (документ за возилото) На Вашето возило. Идентификацискиот број на возилото (FIN) е единствен регистарски број, којшто независно од земјата во која живеете останува секогаш ист.