Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

ИНФОРМАЦИИ ЗА ДИЗЕЛ МОТОРИТЕ

КАЈ НАС ИМАТЕ ВРВЕН ПРИОРИТЕТ

За тековното соопштение во врска со дизел моторите на Volkswagen AG Ве информираме, дека сите нови возила на марката SEAT со мотори Euro 6 без исклучок ги исполнуваат законските прописи. Освен тоа, Ви гарантираме, дека сите мотори се безбедни и подготвени за возење.

АПСОЛУТНА ПОГОДНОСТ НА ПАТИШТАТА НА ВОЗИЛАТА СО МОТОР EA189

Дури и ако сè уште не се спроведени мерките, корисниците на SEAT можат безгрижно да го возат својот автомобил. Сите возила со дизел мотор EA189 се апсолутно сигурни и безбедни на патот. По потреба, претстојната проверка според член 57a или возењето во зона што е дозволена за возилото исто така не претставува проблем. Актуелната ситуација се однесува начелно на отстапувањето на вредностите на азот оксид. 

Online Преглед

Целта е со претстојната акција за враќање да ја вратиме довербата на клиентите и повторно целосно да ги задоволиме. Во минатото тоа и го направија SEAT Austria и целата дилерска мрежа, а ќе го прават и во иднина.

 

Се прашувате дали Вашето возило е засегнато? Тогаш едноставно искористете ја нашата онлајн проверка. Со помош на Вашиот идентификациски број на возилото (FIN) ќе добиете брз одговор на Вашето прашање.