Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
Врвна гаранциска заштита

SEAT ПРОДОЛЖЕНАТА ГАРАНЦИЈА

SEAT ПРОДОЛЖЕНАТА ГАРАНЦИЈА

ВРВНА ГАРАНЦИСКА ЗАШТИТА ОД СТРАНА НА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ

SEAT нуди напредни технологии, дизајн ориентиран кон иднината, извонреден квалитет и врвна услуга во сервисот. Посебна понуда е и SEAT продолжената гаранција. Таа ја продолжува двегодишната гаранција на производителот.

Доколку при купувањето на нов автомобил веднаш ја нарачате SEAT продолжената гаранција како посебна опрема, ќе добиете 100% SEAT гаранција и понатаму сте целосно заштитени од непредвидливи трошоци за поправки. И тоа индивидуално прилагодено според Вашите потреби - за до две понатамошни години и максимална измината километража од 120.000 km.

SEAT ПРОДОЛЖЕНАТА ГАРАНЦИЈА

ПРЕДНОСТИ

* Врвна гаранциска заштита од страна на производителот по фер цена

 * Целосен обем на услуги, без исклучок

 * Поправки со оригинални делови и договорни сервисни работилници ширум Европа

 * Повисока продажна вредност при повторно продавање на возилото со останување кон продолжената гаранција на SEAT

 * Во рамките на лизинг можно финансирање или купување во готово

 

SEAT ПРОДОЛЖЕНАТА ГАРАНЦИЈА

ЕДНОСТАВНО И БРЗО ПРОЦЕСИРАЊЕ

SEAT продолжената гаранција можете сосема едноставно при купувањето на ново возило да ја нарачате како посебна опрема и веќе имате заштита до 4 години од неочекувани трошоци за поправка.

Во тие случаи донесете го Вашето возило како и вообичаено кај Вашиот партнер на SEAT. Ние, секако, ќе се погрижиме за поправката на Вашиот SEAT без понатамошни издатоци и трошоци.

 

За подетални информации за SEAT продолжената гаранција и за конкретните цени, Вашиот партнер на SEAT Ви стои лично на располагање. Тој со задоволство ќе Ве советува!

 

 

*Исклучок од SEAT продолжената гаранција се лакот и каросеријата, потрошните делови, туѓите надградби, туѓи интервенции, надворешни влијанија, прилагодувања, несоодветни барања.