Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
SEAT гаранција

ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ ЗА ВАШИОТ SEAT И ВАШИОТ БУЏЕТ

Можете целосно да уживате во возењето со Вашиот SEAT, бидејќи со SEAT сте најдобро заштитени преку продолжена гаранција на SEAT. 

 

Осигурување

ЕДНОСТАВНО ИГРАЈТЕ НА СИГУРНА КАРТА

Уживајте во чувството да сте добро осигурани: доверлива заштита - целосно прилагодена на Вашите потреби.

Гаранција

ЕДНОСТАВНО СЕКОГАШ ВОЗЕТЕ ДОБРО

Секое ново возило на SEAT има двегодишна гаранција за нови возила без ограничување на километражата, за сите недостатоци што се однесуваат на производството на возилото.

ПРОШИРЕНА ГАРАНЦИЈА

ВРВНА ГАРАНЦИСКА ЗАШТИТА ОД СТРАНА НА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ ПО ФЕР ЦЕНА

SEAT Ви нуди напредна технологија, напреден дизајн, исклучителен квалитет и врвни услуги при сервисот. Особена понуда е и дополнителната гаранција на SEAT.