Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
ГАРАНЦИЈА

ЕДНОСТАВНО СЕКОГАШ ВОЗЕТЕ ДОБРО

Гаранција

ДВЕГОДИШНА ГАРАНЦИЈА НА НОВИ ВОЗИЛА БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊЕ НА КИЛОМЕТРАЖАТА

Секое ново возило на SEAT има двегодишна гаранција за нови возила без ограничување на километражата, за сите недостатоци што се однесуваат на производството на возилото.

 

Гаранција

ЕДНОСТАВНО СЕКОГАШ ВОЗЕТЕ ДОБРО

Гаранција против корозија: 12 години за сите модели

Гаранција на лак: 3 години за сите модели

Во случај на дефект, нашиот SEAT сервис(R) за мобилност во секое време Ве одржува мобилни.  

Сите наведени податоци за гаранција важат за актуелната палета на модели на SEAT според конфигураторот на нови возила.