Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
SEAT ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

КВАЛИТЕТ ШТО СЕ ИСПЛАТИ

SEAT Оригинални делови

SEAT ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

Одлуката за SEAT е одлука за најмодерната технологија, долготрајност и квалитет. Барање, коешто важи за сите SEAT оригинални делови. Со користењето на SEAT оригиналните делови придонесувате во голема мера за одржувањето на вредноста на Вашиот SEAT. Освен тоа, со SEAT оригиналните делови се поврзани и две дополнителни гаранции. Па така, по поправката кај партнерот на SEAT добивате до 24 месеци гаранција на работната рака и материјалните трошоци. И 12 годишна гаранција од `рѓосување, којашто SEAT ја дава на секое ново возило.

SEAT партнерот во Ваша близина