Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
Додатоци

SEAT КОЛЕКЦИЈА НА ЧАСОВНИЦИ

SEAT е во пулсот со времето и со новата колекција на часовници сега може да ја носите  динамиката на марката и на зглобот од раката.

Типични за SEAT.

За сечиј вкус има по нешто. Традицијата и модерното ги пресретнуваат спортскиот дух и елеганцијата.

Во асортиманот се наоѓаат три хронографи, еден модерен дигитален часовник како и еден класично-елегантен рачен часовник.

 

Вие самите мора да се одлучите.

SEAT ХРОНОГРАФ, МОДЕЛ SHAUCU004 CUPRA FACELIFT

 •   Куќиште Ø: 45 mm
 •   Црно обложено челично куќиште
 •   Плоча со цифри со лого CUPRA
 •   Приказ на час / минута / секунди / датум / штоперка / 24-часовен приказ
 •   Зашрафено челично тло на куќиштето
 •   10 ATM водоотпорен (околу 100 m)
 •  рамно минерално стакло
 •   Црно ремче од каучук
 •   Врежано лого SEAT на капакот на часовникот
 •   Достава со вкл. кутија за часовникот со лого 

 

 

Цена: 159,00 евра*

SEAT Phantom Analog/Digitaluhr, Modell SHAUSE003

 •   Куќиште Ø: 47 mm
 •   Црно обложено метално куќиште (алуминиумско без никел)
 •   Црна плоча со цифри со логото SEAT
 •   Дигитален приказ на час / минута / секунда / датум / месец / аларм /  2.
 •   временска зона / функција на штоперка
 •   Кварцен часовник 
 •   5 ATM водоотпорен (околу 50 m)
 •   рамно минерално стакло
 •   Челично тло на куќиштето со врежано SEAT лого
 •   PU црно ремче
 •   2 години гаранција од доставата

 

Цена: 74,90 евра*

SEAT КВАРЦЕН ЧАСОВНИК - МОДЕЛ SHAUCU003

 • Куќиште Ø: 44 mm
 •  Полирано челично куќиште
 •  Плоча со цифри со логото на SEAT и CUPRA
 •  Приказ на часови, минути, секунди и датум
 •  10 ATM водоотпорен (видете лист со информации)
 •  Минерално стакло
 •  NATO најлонско ремче црно/црвено (метален затворач)
 •  Врежано логото SEAT на капакот на часовникот
 •  Достава со вкл. кутија за часовникот со лого

 

Цена: 99 евра*

SEAT ЖЕНСКИ ХРОНОГРАФ, МОДЕЛ SFAUSE002

 •  Куќиште Ø: 35mm
 •  Челично куќиште сребрено полирано
 •  Бела плоча со цифри со логото ЅЕAT
 •  Приказ на час / минута / секунда / датум / функција на штоперка / 24-часовен приказ
 •  5 ATM водоотпорен (околу 5 метри)
 •  Рамно минерално стакло
 •  Црно кожно ремче
 •  Зашрафено челично тло на куќиштето со врежано лого на SEAT

 Цена: 149 евра*

SEAT МАШКИ ХРОНОГРАФ, МОДЕЛ SHAUSE004

 • Куќиште Ø: 42,5mm
 •  Челично куќиште сребрено полирано
 •  Бела плоча со цифри со логото SEAT
 •  Приказ на час / минута / секунда / датум / функција на штоперка / 24-часовен приказ
 •  5 ATM водоотпорен (околу 5 метри)
 •  Рамно минерално стакло
 •  Црно кожно ремче
 •  Зашрафено тло на куќиште со врежано лого на SEAT

 

Цена: 149 евра*

Сите часовници се достапни кај австриските партнери на SEAT, произведени се во Австрија, поединечно се тестирани на водоотпорност  и се испорачуваат во кутија за часовник со врежано лого на SEAT односно CUPRA на капакот. Гаранцијата изнесува 2 години од датумот на испорака.

 

 

 

* Вклучен ДДВ. Сè додека има на залиха.