Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
SEAT ECONOMY ДЕЛОВИ

ЦЕЛОСЕН КВАЛИТЕТ, НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Поволни алтернативи за оригинални резервни делови

SEAT ECONOMY ДЕЛОВИ

SEAT Economy деловите се специјално развиени за возила од петтата оперативна година. Тие се поевтина алтернатива за оригиналните резервни делови и се совршено прилагодени кон староста на Вашиот SEAT.

Тие го обединуваат Know-how на светски познатата марка и се тестирани и одобрени од инженерите за развој на Volkswagen групацијата.

 

Палетата на SEAT Economy производите нуди широк спектар и содржи многу делови подложни на абење, како на пример гуртни и дискови за сопирачки, амортизери или браници.

SEAT Economy делови

ОПТИМАЛНА ТРАЈНОСТ И КВАЛИТЕТ

SEAT Economy деловите се базираат на оригинални резервни делови, коишто се користат при производството на возилото.

Ветуваат оптимална трајност и квалитет за поволна и фер цена. Тие се интелигентно решение за возилата SEAT од петтата оперативна година и се достапни кај сите авторизирани сервиси на SEAT во Австрија.

ВАША ПОВОЛНА ПРЕДНОСТ

  •  100% прилагодени
  •  Стручна поправка со SEAT специјални алати
  •  Најдобро прилагодени на потребите на постарите возила

  •  Безбедност со проверен квалитет

  •  Атрактивни цени

  •  Големи пакети на производи

  •  Атрактивни пакети со вклучена работна рака и резервен дел (кај сервисите што учествуваат во акцијата)

 

За подетални информации Вашиот сервис SEAT Ви стои со задоволство на располагање во секое време.

SEAT партнерот во Ваша близина