Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Нема достапни моторни податоци.

Подвозје

СУСПЕНЗИЈА НА ПРЕДНИ ТРКАЛА

Амортизација со федери со телескопски амортизери; водење на тркалата со помош на потпорници и (долна) триаголна попречна спона (растојание меѓу главната спојка и центарот на тркалото стабилизирачко за лента)

СУСПЕНЗИЈА НА ЗАДНИ ТРКАЛА

Амортизација со хидраулични амортизери и посебни федери; водење на тркалата со помош на задна оска со извртена спона

СУСПЕНЗИЈА

Суспензија со запчаници со електромеханички серво управувач; управувачки столб со прилагодување на висината

РАДИУС НА СВРТУВАЊЕ

10.6 m

Уред за сопирање

Диск-сопирачки назад (само заедно со мотори над 100 КС) и диск-сопирачки со внатрешно вентилирање напред

Засилувач на сопирачки

Облоги на сопирачки без азбест

276x24mm

Сопирачки напред

228x42mm -
230x9mm

Сопирачки назад

Arona димензии

4138mm

Должина

1780mm

Ширина

1552mm

Висина

2566mm

Растојание

400l

Багажен простор

ca.40l

Резервоар за гориво

Tежина

1165kg - 1210kg

ТЕЖИНА НА ПРАЗНО ВОЗИЛО (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)

1615kg - 1730kg

ДОЗВОЛЕНА ВКУПНА ТЕЖИНА (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)

525kg - 610kg

МАКСИМАЛЕН ТОВАР (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)