Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Нема достапни моторни податоци.

Подвозје

СУСПЕНЗИЈА НА ПРЕДНИ ТРКАЛА

Амортизација со федери со телескопски амортизери; водење на тркалата со помош на потпорници и (долна) триаголна попречна спона (растојание меѓу главната спојка и центарот на тркалото стабилизирачко за лента)

СУСПЕНЗИЈА НА ЗАДНИ ТРКАЛА

Амортизација со гасни амортизери и посебни федери; водење на тркалата со помош на задна оска со извртена спона

СУСПЕНЗИЈА

Суспензија со запчаници со електромеханички серво управувач; управувачки столб со подесување на висината

Радиус на свртување

околу 10.6 m

Уред за сопирање

Цилиндрични сопирачки назад и диск-сопирачки со внатрешно вентилирање напред

Засилувач на сопирачки

Облоги на сопирачки без азбест

276x24mm

Сопирачки напред

228x42mm

Сопирачки назад

Arona димензии

4138mm

Должина

1780mm

Ширина

1552mm

Висина

2566mm

Растојание

400l

Багажен простор

ca.40l

Резервоар за гориво

Тежина

1165kg

ТЕЖИНА НА ПРАЗНО ВОЗИЛО (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)

1615kg - 1700kg

ДОЗВОЛЕНА ВКУПНА ТЕЖИНА (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)

525kg - 610kg

МАКСИМАЛЕН ТОВАР (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)