Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Нема достапни моторни податоци.

Подвозје

СУСПЕНЗИЈА НА ПРЕДНИ ТРКАЛА

Амортизација со спирални пружини со телескопски амортизери; водење на тркалата со помош на потпорници и (долна) триаголна попречна спона (растојание меѓу главната спојка и центарот на тркалото стабилизирачко за лента)

СУСПЕНЗИЈА НА ЗАДНИ ТРКАЛА

Амортизација со хидраулични амортизери и посебни пружини; водење на тркалата со помош на задна оска со извртена спона

СУСПЕНЗИЈА

Суспензија со запчаници со електромеханички серво управувач; управувачки столб со прилагодување на висината

РАДИУС НА ВРТЕЊЕ

10.6 m

Уред за сопирање

Диск-сопирачки назад (само заедно со мотори над 100 КС) и диск-сопирачки со внатрешно вентилирање напред

Засилувач на сопирачки

Облоги на сопирачки без азбест

256x22mm -
276x24mm

Сопирачки напред

228x42mm -
230x9mm

Сопирачки назад

Димензии

4059mm

Должина

1780mm

Ширина

1444mm

Висина

2564mm

Растојание

355l

Багажен простор

40l

Резервоар за гориво

Тежина

1122kg - 1140kg

ТЕЖИНА НА ПРАЗНО ВОЗИЛО (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)

1540kg - 1660kg

ДОЗВОЛЕНА ВКУПНА ТЕЖИНА (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)

560kg - 570kg

МАКСИМАЛЕН ТОВАР (СПОРЕД ОД МОТОРОТ)