Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
ДИЗАЈН

Она што е ново води. Она што е докажано следи.

Кога се осудуваш на промена, се случува нешто неверојатно. Новата SEAT Arona е создадена да биде поинаква, како во внатрешноста, така и однадвор. Совршена комбинација од форма и функција. Направена, за да ги движи работите кон напред.

Чувствуваш како предизвикот расте?

НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

Самодовербата добро ти стои.

Зошто си воздржан? Кај новата SEAT Arona пред сè се работи за тоа, таа да се истакне од масата. Целосните LED фарови и LED задни светла ти помагаат да гледаш и да бидеш виден. Силните акценти и динамичниот тек на линијата те оставаат да го правиш она што го сакаш и гарантираат, дека притоа ќе изгледаш величествено.

Боја на каросерија

Препушти се на твојот инстинкт.

Други
АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ

Улицата ти припаѓа тебе.

Моќ. Леснотија. Агилност. Ти знаеш каде сакаш да одиш. Стигни до твојата цел со стил.

ДИЗАЈН НА ВНАТРЕШНОСТ

Предизвик? Во право.

Во животот доаѓа време кога сакаш повеќе. Повеќе место за твоите потреби. Повеќе врвно модерни карактеристики кои ќе ти помагаат. Започни, кажи ги твоите барања. Биди амбициозен. Новата SEAT Arona е опремена.

Рачка на менувач

Луксуз кој може да се допре

Екран

Преземи ја контролата

Предни седишта

Ти седиш над работите

Инструментална табла

Твојот нов домен

Комфорни седишта

Комфор за сите
СЕДИШТА

Сошиено со одлични материјали

За сите оние кои точно знаат што сакаат да кажат, и како сакаат да го кажат. Остави јасен впечаток со твојата совршена опрема за внатрешниот простор. Затоа што секогаш е подобро индивидуално отколку стандардно, нели?

АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ПОВЕЌЕ БОИ

Атмосфера создадена за тебе.

Промена на осветлувањето во внатрешниот простор

Животот може да биде убав ако ги следиш твоите инстинкти. Со притискање на копче можеш да ја менуваш бојата на твоето осветлување во внатрешниот простор во зависност од расположението.

ВНАТРЕШЕН ПРОСТОР

Ти покажува дека можеш да имаш сè.

Истегни се. Рашири се. Земи го семејството или пријателите со тебе или сосем едноставно спакувај ги твоите работи и тргни сам на пат. Во новото теренско возило SEAT Arona има место за сè (и многу повеќе).

ЗАФАТНИНА НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР

Зошто да правиш компромиси?

Понекогаш има ситуации во кои мора да се превезуваат големи, крупни предмети. Затоа новата SEAT Arona има голем багажен простор со зафатнина од 400 l. Што да правиш со него? Она што од секогаш сакаш да го правиш.