За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
SEAT Сервис

Ние се грижиме за вас!

Вашето искуство со SEAT сакаме да биде позитивно и без проблеми. Она што за нас е врвен приоритет, е да Ви понудиме ефикасен сервис од највисок квалитет. Одржување, осигурување, гаранции - нашето стручно познавање на Вашиот автомобил значи, дека можеме да Ви понудиме првокласни, решенија во чекор со конкуренцијата. Најголемата смиреност е во свесноста, дека со службата за клиенти на SEAT сте во најдобрите раце.

SEAT сервис на експерти

Експертите за Вашиот SEAT

Никој не го познава толку добро Вашиот SEAT колку стручните лица од SEAT сервисот на експерти. Поради тоа, можете да бидете сигурни, дека тука Вашиот автомобил е во најдобрите раце. Искористете ги нашите многубројни сервисни услуги, како што се онлајн резервирање на термин за сервис, Clever Repair услугите и уште многу други. Искористете ги предностите од највисок квалитет и транспарентните трошоци.

SEAT гаранција

Опуштени на пат.

Можете целосно да уживате во возењето со Вашиот SEAT, бидејќи со SEAT сте најдобро заштитени. Дали преку SEAT продолжената гаранција, мобилноста на SEAT сервисот или VVD задолжителното осигурување и целосното каско осигурување.