SEAT Leon - Преглед | SEAT
Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Новиот SEAT Leon

Euro-NCAP оценка

Волумен на багажен простор

380 литри

Конективност

Full Link конективност
Дизајн

Високо модерен изглед

Новиот SEAT Leon има модерен иконски дизајн кој му подарува уникатен изглед за секој вид на активност. Тој нуди доволно место, за да можете да уживате во најубавите моменти во животот и Ви овозможува денот да го поминете без ограничувања.

ТЕХНОЛОГИЈА

Живејте паметно

Постојат моменти, во кои животот е предизвик. Тогаш е од одлучувачка помош да имате на располагање секаков вид техника, за сè да се одвива беспрекорно. Новиот SEAT Leon е опремен со најмодерните иновации, за да можете да уживате во секој момент.

Индукциски полнач
Keyless Go
Помош при парирање (систем за помош при паркирање)
Full Link техника
БЕЗБЕДНОСТ

Опуштеност

Во новиот SEAT Leon секогаш ќе се чувствувате безбедно, благодарение на опремата како на пример системот за заштита на патници и системот за помош при застој. Сè што Ви е потребно, за да можете постојано да патувате смирено!

Систем за помош при застој
Систем за помош при избегнување на незгоди во предниот дел на возилото со вклучен систем за препознавање на пешаци
Систем за помош во итен случај
Систем за препознавање на умор
ЕФИКАСНОСТ

На пат кон добар старт

Заштитете ја околината и започнете го секое возење со поголема ефикасност и намалени издувни гасови, благодарение на моторот во Вашиот Ihrem SEAT Leon.

Со овој мотор силата, големата моќност и грижата за околината одат рака под рака.

Детали

Секој најмал детаљ

Откријте го неговиот уникатен дизајн, атрактивно спакуван, со висок квалитет и ергономска изведба во внатрешниот простор, како и надвор.

АЛУМИНИУМСКА ЛАЈСНА ЗА КАЧУВАЊЕ

Секој најмал детаљ

ИНСТРУМЕНТНА ТАБЛА

Ергнономски прилагодена на возачот

СРЕДИШНА КОНЗОЛА

Сè на дофат

ПОТПИРАЧИ ЗА РАЦЕ ОДЗАДИ

Комфорот е на прво место

ПОГЛЕД ОДЗАДИ

Модерен дизајн од секоја перспектива

Варијанти на модел SEAT Leon