За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња

Гледајте го светот од високо. Твоите Arona, Tarraco и Ateca.

Aвантурите имаат различни форми и големини. Со Вашиот SEAT SUV секогаш ќе имате најдобар поглед. Затоа што патот им припаѓа на оние кои знаат да го погледнат. За да ја освоите секоја авантура, креиравме Порше Лизинг пакет со 4,9% промотивна каматна стапка и каско за првата година. Одберете ги Arona, Tarraco или Ateca, и почнете да гледате на светот од повисоко.

202€ месечна лизинг рата

Направи го она што го сакаш. SEAT Arona

Едни ги следат останатите, а други креираат свој пат. Новата SEAT Arona е твоето градско теренско возило создадено за оние кои се храбри. За оние кои со задоволство одат по својот пат. Целосно опремена со индивидуално оформени карактеристики, ја одржува врската меѓу агилното градско возило во теренски стил. Тоа е таа, подготвена за акција. Дали си подготвен и ти?

282€ месечна лизинг рата

Направи го секој ден одличен! SEAT Ateca.

SEAT Ateca го претвора вообичаеното во нешто исклучително. Одново ќе го доживеете Вашето секојдневие. Притоа, уникатниот дизајн и висококвалитетниот амбиент го прават урбаниот авантурист да биде Ваш совршен придружник.

383€ месечна лизинг рата

Ниеден пат не е премногу долг. SEAT Tarraco

Не сакаш да чекаш. Сакаш да се движиш. Новиот SEAT Tarraco со иновативен дизајн и најмодерна технологија. Ништо не може да те запре.

*Финансиски лизинг со промотивна каматна стапка 4,9%. ГРАТИС: Каско осигурување со 500 евра франшиза.

Времетраење на кампањата: до 30.04.2020 година