За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња

SEAT Mobility пакет

Со SEAT Mobility пакетот имате можност да возите веднаш, а да почнете со плаќање на лизинг ратите по 3 месеци. Сите модели се достапни со 10% учество и промотивна каматна стапка од 4,75%. За понудата да биде комплетна, доколку изберете да го набавите вашето ново SEAT возило со Porsche Leasing, добивате и дополнителен бонус од 500€ на акциските цени.

Пронајдете SEAT партнер и дознајте повеќе за достапните возила и одличниот Porsche Leasing пакет.

*Понудата важи за комплетирани лизинг договори до 30.08.2020 година.

Од 252€ месечна лизинг рата

Направи го она што го сакаш. SEAT Arona

Едни ги следат останатите, а други креираат свој пат. Новата SEAT Arona е твоето градско теренско возило создадено за оние кои се храбри. За оние кои со задоволство одат по својот пат. Целосно опремена со индивидуално оформени карактеристики, ја одржува врската меѓу агилното градско возило во теренски стил. Тоа е таа, подготвена за акција. Дали си подготвен и ти?

од 410€ месечна лизинг рата

Направи го секој ден одличен! SEAT Ateca.

SEAT Ateca го претвора вообичаеното во нешто исклучително. Одново ќе го доживеете Вашето секојдневие. Притоа, уникатниот дизајн и висококвалитетниот амбиент го прават урбаниот авантурист да биде Ваш совршен придружник.

Од 580€ месечна лизинг рата

Најпосакуван бизнис автомобил. SEAT Tarraco

Не сакаш да чекаш. Сакаш да се движиш. Новиот SEAT Tarraco со иновативен дизајн и најмодерна технологија. Ништо не може да те запре.

Новиот SEAT Tarraco е бизнис автомобил на годината според изборот Златно Тркало. 

Период на лизинг: од 36 до 72 месеци
Лизинг учество од 10% до 50%
Каматна стапка: 4,75 %
3 месеци ГРЕЈС ПЕРИОД
Времетраење на акцијата: 30.08.2020 година