Добиј сè што ќе посакаш!

Новиот SEAT Tarraco.

од 456€ лизинг рата

Со лизинг пакет
- РЕГИСТРАЦИЈА за прва година
- КАСКО осигурување за првата година
- 3,99% промотивна каматна стапка

Стилски. Маркантен. Самоуверен. Новиот SEAT Tarraco е големо теренско возило за сите оние, кои сакаат да бидат забележани, совршено да гледаат и одлично да изгледаат.

- Финансиски лизинг со промотивна каматна стапка 3,99%,
- Период на отплата: од 36 до 72 месеци
- Лизинг учество од 10% до 30%
- Времетраење на акцијата: до 31.12.2021 година
- Акцијата важи за возила со испорака во 2021 година
   

Бои

Вистинската убавина е безвременска.

Други
Urano сива
Oryx бела
Reflex сребрена
Titan крем
Atlantik сина
Dark-Camouflage зелена
Indium сива
Edel црна