Новата SEAT Ateca. Осмели се да сонуваш!

од 333€ лизинг рата

Со лизинг пакет
- РЕГИСТРАЦИЈА за прва година
- 5% промотивна каматна стапка

Со новиот дизајн, SEAT Ateca е покомпактна и поробустна од кога било досега. Таа сè уште е истото извонредно возило, но со низа подобрувања за целосно да ги исполни барањата на денешницата.

- Финансиски лизинг со промотивна каматна стапка 5%,
- Период на отплата: од 24 до 72 месеци
- Лизинг учество од 20% до 50%
- Времетраење на акцијата: до 30.09.2021 година   

Бои за надворешноста

Дозволете вашите вистински бои да заблескаат.

Други
Alaska White
Energy Blue
Dark-Camouflage
Lava-Blue
Velvet-Red
Granit-Gray
Reflex-Silver
Panther-Black
Crystal-Black
Nevada-White