Откриј нова страст!

Новата SEAT Arona.

од 290€ лизинг рата

Со лизинг пакет
РЕГИСТРАЦИЈА за прва година
КАСКО осигурување за прва година
3,99% промотивна каматна стапка

Со новиот дизајн, SEAT Arona е покомпактна и поробустна од кога било досега. Таа сè уште е истото извонредно возило, но со низа подобрувања за целосно да ги исполни барањата на денешницата.

- Финансиски лизинг со промотивна каматна стапка 3,99%,
- Период на отплата: од 36 до 72 месеци
- Лизинг учество од 10% до 30%
- Времетраење на акцијата: до 31.12.2021 година
- Акцијата важи за возила со испорака во 2021 година

Бои

Во која било боја.

Други
Dark Camouflage
Desire Red
Sapphire Blue
Asphalt Blue
Magnetic Tech
Midnight Black
Urban Silver
Nevada White
Candy White
Pure Red