За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Лагерски возила
Tarraco
Прикажи повеќе

Веднаш достапни Tarraco возила

На оваа страна ќе ги најдете сите возила од моделот Tarraco кои се достапни веднаш за испорака.

TARRACO Xcellence 2.0 TDI 150 KS 4D DSG

Комисиски број: 287985
Ниво на опременост     XCELLENCE
Зафатнина на моторот     1968 ccm
Моќност                     110kW (150KS )
Менувач     DSG 7 степен автоматски
Погон: 4 х 4 на сите тркала
Волумен на багажник           760 l
Резервоар за гориво         60 l
Потрошувачка на гориво     5,7 - 6,4 l - WLTP Range
Eмисија на CO2:             148 - 167 g/km - WLTP Range

Акциска цена: 35.900 €

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка

Понуда со детална опрема > 

Резервирајте го ова возило >

TARRACO Xcellence 2.0 TDI 150 KS 4D DSG

Комисиски број: 287974
Ниво на опременост     XCELLENCE
Зафатнина на моторот     1968 ccm
Моќност                     110kW (150KS )
Менувач     DSG 7 степен автоматски
Погон: 4 х 4 на сите тркала
Волумен на багажник           760 l
Резервоар за гориво         60 l
Потрошувачка на гориво     5,7 - 6,4 l - WLTP Range
Eмисија на CO2:             148 - 167 g/km - WLTP Range

Акциска цена: 39.500 €

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка

Понуда со детална опрема > 

Резервирајте го ова возило >

Прикажаната листа е информација за достапните лагерски возила на компанијата Порше Македонија ДООЕЛ.

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува по курс 61.85.

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот SEAT партнер.

Пребарајте SEAT Партнери