Лагерски возила
Резервација на возило
Прикажи повеќе

Сакате да резервирате возило?

Ве молиме пополнете ги податоците во контакт формата подолу и нашите продажни советници ќе ве контактираат за понатамошни детали. Корисно ќе биде доколку во пораката го наведете и комисискиот број на возилото за кое сте заинтересирани.

Ви благодариме.

Со пополнувањето на горенаведената форма се согласувам моите лични податоци да бидат процесирани од Порше Македонија ДООЕЛ, за цели на продажба или сервисни услуги.
Согласноста можам да ја повлечам во било кое време со контакт на Email: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk или преку телефон на 02 26 26 266.