За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Лагерски возила
Arona
Прикажи повеќе

Веднаш достапни Arona возила

На оваа страна ќе ги најдете сите возила од моделот Arona кои се достапни веднаш за испорака.

ARONA Xcellence 1.6 TDI 95 KS DSG

Комисиски број: 714412
Ниво на опременост Xcellence
Зафатнина на моторот 999 ccm
Моќност 70 kW (95 KS )
Менувач: 7 степен автоматски
Волумен на багажник 400 l
Резервоар за гориво 40 l
Потрошувачка на гориво4.1 /100 Km
Eмисија на CO2: 108 g/km

Акциска цена: 23.450 €

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка

Понуда со детална опрема > 

Резервирајте го ова возило >

ARONA Xcellence 1.6 TDI 95 KS DSG

Комисиски број: 714421
Ниво на опременост XCELLENCE
Зафатнина на моторот 1598 ccm
Моќност 70 kW (95KS )
Менувач 7 степен автоматски
Волумен на багажник 400 l
Резервоар за гориво 40 l
Потрошувачка на гориво4.1 /100 Km
Eмисија на CO2: 113 g/km

Акциска цена: 23.300 €

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка

Понуда со детална опрема > 

Резервирајте го ова возило >

Прикажаната листа е информација за достапните лагерски возила на компанијата Порше Македонија ДООЕЛ.

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува по курс 61.85.

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот SEAT партнер.

Пребарајте SEAT Партнери