Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ

 

Патот до Вашиот автомобил од соништата може да биде сосем едноставен - со актуелните понуди.

Градот е твојата авантура! Новата SEAT Ateca од 19.270€

SEAT Mobility пакет 
3 рати | 2 години | 0% каматa 

SEAT Ateca, несомнено е најдобриот избор, благодарение на дизајнот, иновативната технологија и комфорот, а за понудата да биде уште подобра, со SEAT Mobility пакетот можете да го добиете возилото на 3 рати, кои се отплаќаат на 2 години и 0% каматна стапка. 
Повелете на тест возење во салоните на SEAT. 

Креирај го својот пат. Другите нека те следат! Новата SEAT Arona oд 15.050 €

Лизинг рата 177€ со 

SEAT Mobility подарок 
/ Прва регистрација 
/ Каско за прва година 
/ Зимски пневматици 

Новата SEAT Ibiza Style за 12.500€ Вози во ритамот на срцето!

/ 3.9%Промотивна каматна стапка 
/ 15% учество 
/ SEAT Ibiza Style за 12.500 € 

Нема време за мирување. Таму, надвор е големиот град, кој чека на Вас.
Новата SEAT Ibiza ги комбинира најновите технологии со дизајн што го одзема здивот.
Подготвени ли сте да го извлечете најдоброто од Вашиот живот?
*Финансиски лизинг со 15% учество, 3.9% промотивна каматна стапка и период на отплата до 72 месеци.