Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
Конективност

ПАМЕТНО ПОВРЗАНИ

Овде проверете дали Вашиот паметен телефон е компатибилен со технологиите MirrorLink™, AndroidAuto™ или Apple CarPlay. За нас конективноста е важна како и за секој друг - значи вложивме голем труд во создавањето на систем, кој го вградува Вашиот паметен телефон во Вашиот SEAT: наовојначинсекогаш и секадеќебидетеповрзани. Сосем едноставно: "Technology To Enjoy".

КОНЕКТИВНОСТ - FULL LINK

Full Link е напреден додаток на конективноста меѓу Вашиот паметен телефон и Вашиот SEAT.Целосно уживајте во сите можности на конективноста - од најновите информации, преку актуелните апликации сè до Вашата омилена музика. И најдоброто: како што веќе кажано во името, Full Link покрива Android како и iOS уреди - благодарение на конективноста со Mirror Link TM,Android Auto TM и Apple CarPlay ® .

 

 

Поради тоа најновата верзија на SEAT ConnectApp, која е специјално прилагодена заMirrorLink TM, Ви гарантира нови карактеристики и ажурирања за Вашиот модел на SEAT.

FULL LINK ТЕХНОЛОГИЈА

НАЈДОБРО ПОВРЗАНИ

Full Link го поврзува Вашиот паметен телефон со Вашиот SEAT. Уживајте во сите можности на конективноста - од најновите информации, преку актуелните апликации сè до Вашата омилена музика. И најдоброто: како што веќе кажано во името, Full Link покрива Android како и iOS уреди - благодарение на конективноста со Mirror Link TM,Android Auto TM и Apple CarPlay ® , поради тоа најновата верзија на SEAT ConnectApp, која е специјално создадена заMirrorLink TM, Ви гарантира нови карактеристики и ажурирања за Вашиот SEAT.

MIRRORLINK™

MirrorLink™ е совршено поврзување на Вашиот паметен телефон со Вашиот SEAT.Секој компатибилен Android уред поврзете го со медиумскиот систем SEAT Media System Plus, поставете го со неколку кликнувања - и веќе секоја сертифицирана апликација за MirrorLink™ може да се прикаже на системот Infotainment - а Вие ги иамте двете раце на управувачот и поглед на сè.

SEAT DRIVEAPP

Апликацијата SEAT DriveAppкоја е совршено соодветна заMirrorLink™ секое возење го прави уникатно. За време на возењето преку персонализираниот екран на допир индивидуално добивајте е-пошта, пораки, временска прогноза или предлози од Ecotrainer. Сосем едноставно - со големо задоволство.

ANDROID AUTO™

Осмислено од Google, создадено за корисниците на Android: со Android Auto™ користете го Вашиот паметен телефон без да Ви се оттргне вниманието од сообраќајот. Користете го Вашиот повеќефункциски управувач, вградениот екран на допир или говорното препознавање за да користите апликации како Google Maps, Spotify или Skype. Откријте го Android Auto™

APPLE CARPLAY™

Се разбира Full Link нуди и лесно поврзување за корисниците на iPhone со SEAT: Apple CarPlay™ за сите уреди од iPhone 5овозможува директно пренесување на површината на паметниот телефон на медиумскиот систем SEAT Media System Plus. Исто така Apple CarPlay™можете да ја управувате со повеќефункцискиот управувач, со помош на екранот на допир или дури и со Вашиот глас.