Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
APPLE CARPLAY™

НИШТО НЕ Е КАКО ПРЕТХОДНО

Користењето на Вашиот iPhone во SEAT е уникатно доживување: користете ги многуте функции и за време на возењето со притискање на копче на управувачот или со говорно управување.

ШТО Е APPLE CARPLAY™?

Apple CarPlay™ е едноставна и безбедна можност да го користите Вашиот iPhone во Вашиот  SEAT. Можете да ја користите за време на возењето со помош на екранот на допир, Siri или едноставно со управување со гестови.

ШТО МОЖЕ APPLE CARPLAY™?

Поврзани со улицата, поврзани со Вашиот iPhone: благодарение на Apple CarPlay™ со помош на апликацијата за мапи на Apple Можете да навигирате, испраќате и примате пораки, да вршите повици по телефон Facetime или да слушате музика.  Се разбира можете да користите и дополнителни компатибилни апликации во Вашиот SEAT - без да ги тргнете рацете од управувачот: благодарение на Siri, говорното управување од Apple.

КАКО ФУНКЦИОНИРА APPLE CARPLAY™?

Едноставно поврзете го Вашиот iPhone со интерфејсот за USB на Вашиот SEAT - и веќе и за време на возењето можете безбедно да го користите. Дали преку повеќефункцискиот управувач, екранот на допир на медиумскиот систем SEAT Media System Plus или со Siri, останува целосно на Вас.

ДОСТАПНИ АПЛИКАЦИИ

АПЛИКАЦИИ ОД ТРЕТИ ПОНУДУВАЧИ

SPOTIFY

Секој жанр на притискање со прст: најдете ги Вашите омилени песни со најпознатата апликација за стриминг на музика.

RDIO

Сосема индивидуално составете ги Вашите радио станици.

UMANO

Сè што вреди да се знае во Вашето уво: Umano претвора текстови во аудио книги.

AUDIOBOOKS

Добрите аудио книги секое возење го прават пократко.

BEATS MUSIC

Новиот вид на стриминг на музика секогаш ја репродуцира соодветната музика.

OVERCAST

Podcast плеер, кој добро звучи а исто така и изгледа.