Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
ANDROID AUTO™

GOOGLE ГИ ПРАВИ РАБОТИТЕ ПОЕДНОСТАВНИ

Осмислено од Google, создадено за корисниците на Android: со Android Auto™ користете го Вашиот паметен телефон без да Ви се оттргне вниманието од сообраќајот.

ШТО Е ANDROID AUTO™?

Со Android Auto™ во Вашиот SEAT користете го Вашиот Android паметен телефон безбедно и интуитивно: управувајте сосем едноставно со Вашиот повеќефункциски управувач и користете ги иновативните функции како Google Voice и Google Services. На тој начиностанете поврзани и за време на возењето.

ШТО МОЖЕ ANDROID AUTO™?

Сакате да барате нова песна, да најдете дестинација со Google Maps, да ги повикате Вашите најмили? Се разбира, без притоа да ги тргнете рацете од управувачот? Со Android Auto™ тоа не е проблем: благодарение на Google Voice сите функции можете удобно да ги користите преку говорно управување  исто така и голем број на апликации од трети понудувачи.

КАКО ФУНКЦИОНИРА ANDROID AUTO™?

Брзо и едноставно: преземете ја апликацијата Android Auto App од Google Playstore, поврзете го Вашиот Android паметен телефон со Вашиот SEAT, изберете  Android Auto™, конфигурирајте го Вашиот телефон и веќе при секое возење бидете поврзани со апликациите кои ги посакувате.

ДОСТАПНИ АПЛИКАЦИИ

АПЛИКАЦИИ ОД ТРЕТИ ПОНУДУВАЧИ

SPOTIFY

Секој жанр на притискање со прст: најдете ги Вашите омилени песни со најпознатата апликација за стриминг на музика.

SKYPE

И кога сте на пат со Skype бидете поврзани со Вашите најмили.

UMANO

Сè што вреди да се знае во Вашето уво: Umano претвора текстови во аудио книги.

NPR ONE

Создадено за Вас: оваа радио апликација врши стриминг на Вашите вести.

JOYRIDE

Podcasts, кои Вашето возење ќе го направат уште позабавно.

ICQ MESSENGER

Класичар: со функција за повик, допишување, вести и видео.