За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Технологија

Зошто да чекате до утре?

Нема причина за чекање. Сè што ви треба е тука. Вашата нова SEAT Ibiza со дисплеј од 8" (20,3 cm) располага со најновата SEAT технологија за да ви се олесни вашето секојдневие (во автомобилот). Да тргнеме.

Конективност

Индуктивно лежиште за полнење

Ако не е едноставно, тогаш не е мобилно. Едноставно поставете го вашиот паметен телефон во индуктивното лежиште за полнење за SEAT Ibiza и без проблеми полнете без кабел. Интегрираниот засилувач за GSM-антени ја зголемува јачината на прием.

Аудио систем

Музички систем BeatsAudio™

Музичките траки ги одбележуваат животните настани. А во поглед на звукот, кај SEAT Ibiza со BeatsAudio™ тоа не недостасува благодарејќи на засилувачот од 300 W, шесте звучници и High-end-Subwoofer. Крстарете на класична музика. Вртете се на техно. За што и да имате желба во моментот.

Навигација

8” дисплеј (20,3 cm)

Сакате да пристигнете без проблеми? 8" дисплеј (20,3 cm) во новата SEAT Ibiza се истакнува со интегрираниот систем за навигација со Full Link, мапи и практична помош при паркирање во задниот дел.

Лизгајте го слајдерот

Виртуелен кокпит

Што правиш со целосна контрола?

Дигиталниот кокпит го прави секое возење сосема едноставно, бидејќи информациите ги имаш директно пред тебе: Број на вртежи, брзина, навигација.

Повеќе технологија

Забавата не престанува.

Kessy Entry & Go

Стартување без клуч со копчето за стартување Heartbeat. Копчето за стартување Heartbeat светнува штом новата SEAT Ibiza автоматски се отвора со вашето приближување. Влезете, притиснете копче и тргнете.

Профили на возачот

Изберете го прилагодливото регулирање на придушувачите во опремата FR. Со возните профили ќе возите токму онака како што сакате. Едноставно тргнете и забавувајте се.

Камера за помош при возење наназад

Возете едноставно наназад благодарение на камерата за помош при возење наназад. Сликата се појавува директно на вашиот дисплеј. Паркирајте безбедно, пријатно, едноставно.

Дознај повеќе за Новата SEAT Ibiza?