За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
SEAT сервис

Вашиот SEAT во најдобри раце.

Врската помеѓу шпанската страст и германската инженерска уметност. Тоа е SEAT. За да можете да уживате во тоа и по купувањето, SEAT нуди многу различни сервисни услуги. На пример, Порше Банк ви нуди сеопфатни услуги на финансирање. Убедете се себеси.

SEAT експертски сервис

Експертите за вашиот SEAT

Никој не го познава толку добро вашиот SEAT како стручните лица од SEAT експертскиот сервис. Поради тоа, можете да бидете сигурни дека вашиот автомобил е во најдобрите раце. Искористете ги нашите многубројни сервисни услуги, како што е резервирањето термин за сервис онлајн, Clever Repair сервисот и многу други. Уживајте во поволностите од највисок квалитет и транспарентните трошоци.

SEAT сервис за мобилност

Искусете ја безграничната мобилност.

При купувањето на SEAT можете да имате доверба во најдобриот квалитет. Сепак, понекогаш постојат ситуации, на при дефект или незгода, во кои мора да се обратите за помош. Во првите две години по купувањето на вашиот нов SEAT - а при сервисот во овластена сервисна работилница на SEAT дури и во текот на целиот животен век - сеопфатно ве заштитува нашиот сервис за мобилност. При дефект или незгода достапни сме за вас 24 часа на ден:

 

За повик од Македонија

0800 55 888

За повик од странство*

+ 389 2 26 00 266

SEAT гаранција

Поопуштени на пат.

При возењето со вашиот SEAT можете целосно да уживате бидејќи со SEAT сте најдобро заштитени. Преку SEAT продолжената гаранција, SEAT сервисната мобилност или VVD задолжителното и целосното каско осигурување.

Дознај повеќе за Новата SEAT Ibiza?