Дизајн

Таа ви припаѓа вам.

Доживејте градска авантура со новата SEAT Ibiza. Тоа значи дека таа нуди сè што ви е потребно за во градот. Аеродинамична, ефикасна форма која ви овозможува да стигнете побрзо и подалеку - при помала потрошувачка. Подобрена безбедност и стабилност за чувство на беспрекорна безбедност. Значи, каде сакате да возите?

Поостри рабови

Зошто лажна скромност?

Изгледајте моќно со новата SEAT Ibiza. Благодарение на 3-D програмата за дизајн и Know-how технологијата, вашата нова Ibiza дури и кога мирува на црвен семафор има динамичен дизајн. Нова авантура. Забава. И без лажна скромност.

Целосни LED-фарови

Сакајте. Смејте се. Живејте.

Иднината зрачи. Целосните LED-фарови и задните LED-светла ја осветлуваат ноќта, за да доживеете искуство при возењето како да е ден. Ќе ја засакате.

Светлата нека бидат видени
Бои

Внесете боја во вашиот живот.

Други
Candy бела
Ventura сина
Nevada бела
Florett сребрена
Magnet сива
Nacht црна
Mystery сина
Eclipse портокалова
Desire црвена
Се прилагодува на вашето расположение.

Да се биде возрасен? Никогаш!

Со SEAT Ibiza постои еден цел нов свет што треба да го откриете. Но, и во самата SEAT Ibiza ќе пронајдете многу изненадувања. Нова инструментна табла, бои што може индивидуално да се прилагодат, амбиентално осветлување и секако повеќе простор за да уживате во сето тоа.

Алуминиумски фелни

Да тргнеме.

Со овие специјално изготвени фелни, достапни до 18", повеќе нема да сакате да седите мирни. Леснотија и истовремено јачина благодарение на фелните во дизајн по ваш избор.

15” челични фелни

15” алуминиумски фелни „Enjoy”

16” алуминиумски фелни „Design Style”

16” алуминиумски фелни „Design Xcellence”

17" алуминиумски фелни „Dynamic XC"

17" алуминиумски фелни „Dynamic"

17" алуминиумски фелни „Dynamic XC"

18” алуминиумски фелни „Performance”

15” челични фелни

15” алуминиумски фелни „Enjoy”

16” алуминиумски фелни „Design Style”

16” алуминиумски фелни „Design Xcellence”

17" алуминиумски фелни „Dynamic XC"

17" алуминиумски фелни „Dynamic"

17" алуминиумски фелни „Dynamic XC"

18” алуминиумски фелни „Performance”

Менување на бојата

Амбиентално светло

Атмосфера со притискање на копче.

Амбиенталното светло во новата SEAT Ibiza ви овозможува само со притискање на копче да го менувате LED-осветлувањето во вратите меѓу црвена и бела боја. Исто така и во предниот дел за нозете или во фиоката за ракавици можете да ја прилагодувате осветленоста. Hightech-копчето, коешто гарантира правилен баланс и чувство на опуштеност.  

Менување на бојата

Обложување

Сакате промена? Експериментирајте!

Зошто да се одлучите само за една работа кога постојат толку многу можности? Благодарение на новата SEAT Ibiza можете да експериментирате и да и дозволите на вашата фантазија слободно да си поигра.

Обложување

Сакате промена? Експериментирајте!

Зошто да се одлучите само за една работа кога постојат толку многу можности? Благодарение на новата SEAT Ibiza можете да експериментирате и да и дозволите на вашата фантазија слободно да си поигра.

Други
Црна ткаенина Acero Titan
Стандардно во:
Црно-сива ткаенина
Стандардно во:
Ткаенина Edge Mystic
Стандардно во:
Црна ткаенина Nora FR
Стандардно во:
Црна ткаенина на спортско седиште
Опционално во:
Црни спортски седишта Dinamica®
Опционално во:
Спортски седишта Dinamica® Beats
Црни спортски седишта Dinamica®
Галерија

Xcellence

Со линијата на опрема Xcellence живејте неверојатно. Израдувајте се на острите рабови и на 17" алуминиумски фелни. На елегантната облога со контрастни шевови на управувачот и на седиштата. И на неверојатната понуда на простор...

FR

Галерија

Би сакале малку повеќе поттик во вашето секојдневие? Кога она што е одлично ќе стане уште подобро, тогаш сте сигурно на пат со новата SEAT Ibiza FR. 18" алуминиумски фелни, панорама-стаклен покрив, двојна издувна цевка и црни облоги со контрастни шевови. На своите места. Подготвени. Живејте.

Седишта кои се расклопуваат.

Како и да се случуваат работите.

Летно сонце. Зимски пејзаж. Со седиштата кои се расклопуваат - тука за Ibiza XCELLENCE - се прави седиште за секое годишно време.

Сменете го внатрешниот декор

Дознај повеќе за Новата SEAT Ibiza?