Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
ТЕХНОЛОГИЈА

Зошто да чекате до утре?

Нема причина за чекање. Сè што Ви е потребно е овде. Вашата нова SEAT Ibiza со 8 инчен дисплеј (20,3 cm) располага со најновата технологија на SEAT, за да Ви го олесни секојдневието (во автомобилот). Уживајте во возењето.

Конективност

Индукциски полнач

Ако не е едноставно, не е мобилно. Едноставно поставете го Вашиот паметен телефон на индукцискиот полнач во SEAT Ibiza и наполнете го без проблем, без кабел. Вградениот GSM засилувач за антена го зголемува приемот.

АУДИО СИСТЕМ

Музички систем BeatsAudio™

Саундтраците ги обележуваат Вашите животни настани. А на звукот во SEAT Ibiza со BeatsAudio™ ништо не му фали, благодарение на засилувачот од 300 W, шесте звучници и High-end сабвуферот. Патувајте со класична музика. Зголемете го гласот на техно музиката. Слушајте што и да посакате во моментот. 

Навигација

8 инчен дисплеј (20,3 cm)

Пронајдете го Вашиот пат.

Сакате да пристигнете без проблеми? 8 инчниот дисплеј (20,3 cm) во новата SEAT Ibiza фасцинира со вграден навигациски систем Full Link, мапи и практичен систем за помош при паркирање во задниот дел.

Повеќе технологија

Задоволството не престанува.

Kessy Entry & Go

Стартување без клуч со копче за стартување коешто бие како срце. Копчето за стартување коешто бие како срце свети, штом новата SEAT Ibiza автоматски ќе се отвори со Вашето приближување. Качете се, притиснете го копчето и тргнете.

Возни профили

Изберете го адаптивното регулирање на придушувањето во FR опремата. Со возните профили возете токму онака како што посакувате. Едноставно тргнете и имајте задоволство.

Камера за помош при возење наназад

Можете да возите едноставно наназад, благодарение на камерата за помош при возење наназад. Сликата се појавува директно на Вашиот дисплеј. Паркирајте безбедно, пријатно, едноставно.

МОТОРИ

Моќен избор