Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Димензии

4061mm

Должина

1693mm

Ширина

1445mm

Висина

2469mm

Растојание

292l

Багажен простор

45l

Резервоар за гориво