Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
SEAT СЕРВИС

Вашиот SEAT во најдобри раце.

Технологија за уживање - тоа за нас претставува комбинацијата од шпанска страст и германска инженерска умешност. За во тоа и Вие да можете што подолго да уживате по купувањето на Вашиот SEAT, за Вас составивме многу сервисни понуди. А за притоа да нема непотребни изненадувања, Porsche Bank нуди низа финансиски услуги, со коишто кога станува збор за сервис, можете да се отпуштите по ниска цена. Уверете се.

SEAT експертска сервисна работилница

Експерти за Вашиот SEAT

Никој не го познава Вашиот SEAT толку добро како стручните лица од експертскиот сервис на SEAT. Поради тоа, можете да бидете сигурни дека Вашето возило тука е во најдобрите раце. Искористете ги нашите бројни сервисни услуги, како што се гаранцијата за мобилност,  Clever Repair услугите и многу други. Профитирајте од највисокиот квалитет и транспарентните трошоци.

Seat сервис за мобилност

Искусете ја неограничената мобилност.

При купувањето на SEAT, можете да бидете сигурни во најдобриот можен квалитет. Но сепак, понекогаш има ситуации на пр. при дефект или незгода, во коишто мора да побарате помош. Во првите две години по купувањето на Вашиот нов SEAT, а при сервисирање во авторизирана сервисна работилница на SEAT сè додека трае возилото, нашиот сервис за мобилност Ви дава сеопфатна заштита. При дефект или незгода, за Вас во секое време се достапни:

 

Seat гаранција

Поотпуштено по пат.

Можете целосно да се препуштите на уживањето во Вашиот SEAT, бидејќи со SEAT добивате најдобра заштита, без разлика дали преку SEAT проширената гаранција, SEAT сервисот за мобилност или осигурувањето од одговорност на VVD или целосното каско осигурување.