Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
БЕЗБЕДНОСТ

Животот е краток за да се грижите.

Опуштете се. Новата SEAT Ibiza Ви нуди сигурност Вам и на Вашиот живот. Со ова добро чувство можете да се опуштите и да се концентрирате на важните работи. На пример, на задоволство.

Безбедно на пат

Ние Ви помагаме.

Погледнете ги функциите

ACC ја контролира брзината според сообраќајот, системот за помош во предниот дел сопира во итен случај и системот за препознавање на умор Ви покажува кога Ви е потребна пауза. Што и да сретнете на улицата, ние сме тука за Вас.

ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА

Опуштете се.

Доколку настане најлошиот случај, интелигентниот систем за контрола на воздушните перничиња на новата SEAT Ibiza реагира според ситуацијата. Возачот и совозачот се заштитени со предните и страничните перничиња.

ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА НА СТАБИЛНОСТ (ESC)

Едноставно.

Новата генерација на електронската контрола на стабилност (ESC) функционира како што е ветено. ESC во Вашата нова Ibiza ги израмнува лизгавата подлога и зимските услови без мака.

Систем за помош при поаѓање на нагорнини

Небото е границата.

Функционира на овој начин.

Со Вашата нова SEAT Ibiza возете низ градот и по нагорнини. Со системот за помош при поаѓање на нагорнини направете го тоа без мака, без да морате да ја користите рачната сопирачка. За и понатаму да можете да откривате.

Систем за контрола на притисок во гуми

Возење според Ваш вкус?

Додадете гас. Вашата SEAT Ibiza ќе го одржи. Системот за контрола на притисокот во гумите го задржува прегледот, за да можете да возите со самодоверба.