Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

ВООДУШЕВУВАЊЕТО ГО ПРЕСРЕТНУВА УБЕДУВАЊЕТО

Мобилност, којашто остава впечаток не само на патот, туку и во билансот - тоа е флотата на  SEAT. Кај претставените модели сметајте на поволни трошоци за набавка. И искористете ги предностите од ниските оперативни трошоци како и од индивидуалниот сервис.

SEAT МОДЕЛИ ДО 130G CO2 / KM:

Mii
 • 1.0 44 kW/60 КС
 • * 1.0 44 kW/60 КС Автоматик
 • * 1.0 50 kW/68 КС CNG Природен гас
 • * 1.0 MPI 55 kW/75 КС
 • * 1.0 MPI 55 kW/75 КС Автоматик
Ibiza
 • 1.0 MPI 55 kW/75 КС Start-Stop
 • * 1.2 TSI 66 kW/90 КС
 • * 1.0 ECO TSI 70 kW/95 КС Start-Stop
 • * 1.0 ECO TSI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.4 TDI CR 66 kW/90 КС Start-Stop
Ibiza SC
 • 1.0 MPI 55 kW/75 КС Start-Stop
 • * 1.2 TSI 66 kW/90 КС
 • * 1.0 ECO TSI 70 kW/95 КС Start-Stop
 • * 1.0 ECO TSI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.4 TDI CR 66 kW/90 КС Start-Stop
Ibiza ST Комбе
 • * 1.0 MPI 55 kW/75 КС Start-Stop
 • * 1.2 TSI 66 kW/90 КС
 • * 1.0 ECO TSI 70 kW/95 КС Start-Stop
 • * 1.0 ECO TSI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.4 TDI CR 66 kW/90 КС Start-Stop
Toledo
 • * 1.0 MPI 55 kW/75 КС Start-Stop
 • * 1.2 TSI 66 kW/90 КС
 • * 1.0 ECO TSI 70 kW/95 КС Start-Stop
 • * 1.0 ECO TSI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.4 TDI CR 66 kW/90 КС Start-Stop
Leon
 • * TSI 85 kW/115 КС Ecomotive
 • * 1.2 TSI 63 kW/86 КС
 • * 1.2 TSI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.2 TSI 81 kW/110 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.4 TGI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.4 TSI 92 kW/125 КС Start-Stop
 • * 1.4 TSI 110 kW/150 КС ACT Start-Stop
 • * 1.4 TSI 110 kW/150 КС ACT Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.6 TDI CR 66 kW/90 КС
 • * 1.6 TDI CR 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.6 TDI CR 81 kW/110 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.6 TDI CR Ecomotive 81 kW/110 КС Ecomotive
 • * 2.0 TDI CR 110 kW/150 КС Start-Stop
 • * 2.0 TDI CR 110 kW/150 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 2.0 TDI CR 135 kW/184 КС Start-Stop
 • * 2.0 TDI CR 135 kW/184 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
Leon SC
 • * TSI 85 kW/115 КС Ecomotive
 • * 1.2 TSI 63 kW/86 КС
 • * 1.2 TSI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.2 TSI 81 kW/110 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.4 TGI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.4 TSI 92 kW/125 КС Start-Stop
 • * 1.4 TSI 110 kW/150 КС ACT Start-Stop
 • * 1.4 TSI 110 kW/150 КС ACT Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.6 TDI CR 66 kW/90 КС
 • * 1.6 TDI CR 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.6 TDI CR 81 kW/110 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.6 TDI CR Ecomotive 81 kW/110 КС Ecomotive
 • * 2.0 TDI CR 110 kW/150 КС Start-Stop
 • * 2.0 TDI CR 110 kW/150 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 2.0 TDI CR 135 kW/184 КС Start-Stop
 • * 2.0 TDI CR 135 kW/184 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
Leon ST Kombi
 • * TSI 85 kW/115 КС Ecomotive
 • * 1.2 TSI 63 kW/86 КС
 • * 1.2 TSI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.2 TSI 81 kW/110 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.4 TGI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.4 TSI 92 kW/125 КС Start-Stop
 • * 1.4 TSI 110 kW/150 КС ACT Start-Stop
 • * 1.4 TSI 110 kW/150 КС ACT Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.6 TDI CR 66 kW/90 КС
 • * 1.6 TDI CR 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.6 TDI CR 81 kW/110 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.6 TDI CR Ecomotive 81 kW/110 КС Ecomotive
 • * 2.0 TDI CR 110 kW/150 КС Start-Stop
 • * 2.0 TDI CR 110 kW/150 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 2.0 TDI CR 135 kW/184 КС Start-Stop
 • * 2.0 TDI CR 135 kW/184 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
Ateca
 • 1.0 TSI 85 kW/115 PS
 • 1.4 TSI ACT 110kW/150 PS
 • 1.4 TSI ACT DSG 110 kW/150 PS
 • 1.6 TDI 85 kW/115 PS
 • 2.0 TDI 4Drive 110 kW/150 PS
 • 2.0 TDI 110 kW/150 PS
 • 2.0 TDI DSG 110 kW/150 PS
Alhambra
 • * TSI 85 kW/115 КС Ecomotive
 • * 1.2 TSI 63 kW/86 КС
 • * 1.2 TSI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.2 TSI 81 kW/110 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.4 TGI 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.4 TSI 92 kW/125 КС Start-Stop
 • * 1.4 TSI 110 kW/150 КС ACT Start-Stop
 • * 1.4 TSI 110 kW/150 КС ACT Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.6 TDI CR 66 kW/90 КС
 • * 1.6 TDI CR 81 kW/110 КС Start-Stop
 • * 1.6 TDI CR 81 kW/110 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 1.6 TDI CR Ecomotive 81 kW/110 КС Ecomotive
 • * 2.0 TDI CR 110 kW/150 КС Start-Stop
 • * 2.0 TDI CR 110 kW/150 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)
 • * 2.0 TDI CR 135 kW/184 КС Start-Stop
 • * 2.0 TDI CR 135 kW/184 КС Start-Stop DSG (филтер за дизел честички)