Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
SEAT СЕРВИС

Вашиот SEAT во најдобрите раце.

Technology to enjoy - тоа е за нас врската помеѓу шпанската страст и германската инженерска уметност. За да можете што е можно подолго да уживате во Вашиот SEAT и по купопродажбата.

Сервис на експертите за SEAT

Експертите за Вашиот SEAT

Никој не го познава толку добро Вашиот SEAT како стручните лица од сервисот на експертите за SEAT. Поради тоа, можете да бидете сигурни, дека тука Вашиот автомобил е во најдобрите раце. 

Seat сервис за мобилност

Доживејте ја безграничната мобилност.

При купувањето на SEAT можете да имате доверба во најдобриот можен квалитет. Но, сепак постојат ситуации, на пр. при дефект или при незгода, во коишто мора да побарате помош. Во првите две години по купувањето на Вашиот нов SEAT - а кај сервисот SEAT дури и во текот на целиот животен век на автомобилот - нашиот сервис за мобилност целосно Ве заштитува. При дефект или при незгода, ние сме достапни 24 часа на ден:

 

Seat гаранција

Опуштени на пат.

Можете целосно да уживате во возењето со Вашиот SEAT, бидејќи со SEAT сте заштитени на најдобар можен начин.