Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи
ДОДАТОЦИ

ПАКТИЧЕН ПОМОШНИК ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО

Изберете ги соодветните додатоци, за да ја направите SEAT Ateca Ваш совршен придружник во возењето низ град.

СТИЛ НА ПРЕДНИОТ ДЕЛ

Изгледа добро

Менување на стилот

Додадете боја во Вашето секојдневие со стилскиот сет во предниот дел. Можете да избирате меѓу боите Samoa портокалова, Konnekt сина, Emotion црвена и Crossover сребрена и на Вашата Аteca да и дадете екстра порција стил.

Стилски сет одзади

Одлично стилизирано

Со трите различни варијанти на издувни цевки со украсна лајсна што може да се замени и е во четири можни бои, како од шега волшебно ќе создадете спортски изглед на патот. Украсните лајсни ги има во боите Samoa портокалова, Konnekt сина, Emotion црвена и Crossover сребрена. Сигурно ќе ја пронајдете вистинската за Вас.

Решенија

Секојдневна авантура

Да се надополни секојдневието со мала авантура, може да биде навистина вредно за паметење. За екстра простор опремете ја Вашата Ateca со кровен носач и сосема едноставно транспортирајте со него велосипеди, даски за сурфање и за сноубординг или пак скии.

Внесете боја во секојдневието

Внесете боја во секојдневието

Внесете боја во Вашето секојдневие со украсниот внатрешен декор во боите Samoa портокалова, Konnekt сина, Emotion црвена и Crossover сребрена. Инструментните табли, средишната конзола, вратите и управувачот се совршено прилагодени кон Вашиот стил.

Управување со товар

Рутина, онаква како што треба да биде

Останете организирани и секојдневната рутина ќе Ви причинува задоволство. Со решенијата за транспорт на SEAT сè останува онаму каде што припаѓа. 

Детски седишта

Со децата и сè останато

Безбедноста на Вашите деца е како Ваш, така и наш највисок приоритет. Со оригиналните SEAT детски седишта, коишто се совршено прилагодени на Вашиот SEAT.

Ateca колекција

Сеедно на кој начин го поминувате Вашето слободно време, со колекцијата SEAT Ateca ќе бидете секогаш соодветно опремени. Ексклузивно дизајнираната мода носи модерен дизајн и едноставна елеганција во Вашиот SEAT-гардеробер. Висококвалитетните материјали го одржуваат своето ветување за издржливост при секаква употреба.

За кратко време кај Вашиот SEAT дилер.