Дизајн

Суверен изглед

Со новата SEAT Ateca секојдневието ќе се претвори во посебно доживување. За тоа меѓу другото се грижи незаменливиот и динамичен дизајн. Она што посебно треба да се истакне е маркантното движење на линијата, нејзината непогрешлива силуета, целосните LED фарови, како и 19" тркала од лесен метал.

Дизајн на надворешноста

Со стил низ градот

Секоја поединечна линија на дизајнот придонесува за јасно забележливата надворешност, со кој мирно ќе ја совладате секоја ситуација од секојдневието.

Амбиентално осветлување

Фасцинантни усогласувања на бои

Без разлика дали се работи за патот до работа или семеен излет, благодарение на амбиенталното осветлување во повеќе бои секогаш ќе уживате во приспособена атмосфера. Изберете меѓу 8 различни ефекти на боја, нивната осветленост можете да ја регулирате како што Вие посакувате.

Менувајте бои
Бои за надворешноста

9 бои за избор

Други
Alaska бела
Energy сина
Samoa портокалова
Lava сина
Velvet црвена
Granit сива
Reflex сребрена
Magnetic кафеава
Panther црна
Nevada бела
Тркала од лесен метал

Динамична елеганција

На Вашата SEAT подарете ѝ динамична елеганција: Благодарение на спортските тркала од лесен метал од 16" до 19".

16"-АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "PEDRO"

17"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "ALEJANDRO"

17"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "DIEGO"

18"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "TIAGO"

18"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "PABLO"

18"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "FR"

19"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "CARLOS"

19"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "EXCLUSIVE"

16"-АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "PEDRO"

17"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "ALEJANDRO"

17"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "DIEGO"

18"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "TIAGO"

18"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "PABLO"

18"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "FR"

19"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "CARLOS"

19"- АЛУМИНИУМСКА ФЕЛНА "EXCLUSIVE"

FR

Динамичен перформанс

Xcellence

Квалитет и комфор

Висококвалитетни материјали, многу хром и модерна техника: SEAT Ateca XCELLENCE покажува што е можно. Нејзината сериска опрема не само што добро изгледа, исто така и се чувствува - а се грижи и  за комфорот во секојдневието.

КОМФОР

Квалитет, кој го чувствувате

За опремата во внатрешноста на новата SEAT Ateca се користат исклучиво висококвалитетни материјали. Притоа се внимава и на најмалиот детаљ за да се усогласи целокупниот дизајн на внатрешниот простор.

КОМФОР

Квалитет, кој го чувствувате

За опремата во внатрешноста на новата SEAT Ateca се користат исклучиво висококвалитетни материјали. Притоа се внимава и на најмалиот детаљ за да се усогласи целокупниот дизајн на внатрешниот простор.

Други
Материјал црна/сива боја
Стандардно во:
Материјал сина/црна боја
Стандардно во:
Црна Alcantara
Стандардно во:
Кафеава кожа
Опционално во:
Црна кожа
Опционално во:
,
Црна Alcantara со црвени шевови
Стандардно во:
Црна кожа со црвени шевови
Опционално во:

Дознај повеќе за Новата SEAT Ateca?