За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Додатоци

Имај повеќе. Направи повеќе. Сонувај повеќе.

Во твојот свет сè е можно. Додатоците на новата SEAT Arona се грижат да патуваш паметно и безбедно, со избор на декоративен дизајн и индивидуализирани лајсни. Време е да го опремиш твоето возило во Arona стил.

Надворешна индивидуализација

Само она што е избрано. Без компромиси.

Присвој го целосниот Arona стил и уште повеќе. Рабовите на фаровите за магла и страничните лајсни за твојата нова SEAT Arona ги има во Piano црна или сребрена боја. За вратата од багажниот простор ги има варијантите хром мат и Piano црна боја. Сега си опремен за сè.

Опрема за приколка

Сакаш да понесеш сè? Направи го тоа.

Направи си го животот полесен со опрема за приколка за твојата нова SEAT Arona. Што и да е, можеш да го понесеш со тебе.

Декоративен внатрешен простор

Победи го непобедливото.

Избери промена. Спортски или елегантен управувач? Рачка на менувачот, педали и потпора за стапалата во сребрена зелена боја? Ќе се разликуваш од останатите, исто како и твојата нова Arona.

Дознај повеќе за Новата Seat Arona?