Дизајн

Она што е ново води. Она што е докажано следи.

Кога се осудуваш на промена, се случува нешто неверојатно. Новата SEAT Arona е создадена да биде поинаква, како во внатрешноста, така и однадвор. Совршена комбинација од форма и функција. Направена, за да ги движи работите кон напред.

Чувствуваш како предизвикот расте?

Надворешен дизајн

Самодовербата добро ти стои.

Зошто си воздржан? Кај новата SEAT Arona пред сè се работи за тоа, таа да се истакне од масата. Целосните LED фарови и LED задни светла ти помагаат да гледаш и да бидеш виден. Силните акценти и динамичниот тек на линијата те оставаат да го правиш она што го сакаш и гарантираат, дека притоа ќе изгледаш величествено.

Sieh das Licht

Voll-LED-Scheinwerfer

Es ist gut zu strahlen

Wenn du alles unter Kontrolle hast: zeig es. Mit den Voll-LED-Scheinwerfern hast du immer die Nase vorn. Dunkelheit. Wetter. Du machst das Spiel.

Sieh das Licht

Боја на каросерија

Препушти се на твојот инстинкт.

Други
Candy white
Mediterrano blue
Eclipse-Orange Metallic
Mystery blue Metallic
Urban Silver
Magnetic Tech
Midnight black
Nevada white
Desire red
Дизајн на внатрешност

Предизвик? Во право.

Во животот доаѓа време кога сакаш повеќе. Повеќе место за твоите потреби. Повеќе врвно модерни карактеристики кои ќе ти помагаат. Започни, кажи ги твоите барања. Биди амбициозен. Новата SEAT Arona е опремена.

Алумински фелни

Улицата ти припаѓа тебе.

Моќ. Леснотија. Агилност. Ти знаеш каде сакаш да одиш. Стигни до твојата цел со стил.

Алуминиумска фелна 16 инчи „Design“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Dynamic Style“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Dynamic“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Dynamic FR“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Performance Xcellence“

Алуминиумска фелна 18 инчи „Performance FR“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Urban"

Алуминиумска фелна 16 инчи „Design“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Dynamic Style“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Dynamic“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Dynamic FR“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Performance Xcellence“

Алуминиумска фелна 18 инчи „Performance FR“

Алуминиумска фелна 17 инчи „Urban"

Седишта

Сошиено со одлични материјали

За сите оние кои точно знаат што сакаат да кажат, и како сакаат да го кажат. Остави јасен впечаток со твојата совршена опрема за внатрешниот простор. Затоа што секогаш е подобро индивидуално отколку стандардно, нели?

Седишта

Сошиено со одлични материјали

За сите оние кои точно знаат што сакаат да кажат, и како сакаат да го кажат. Остави јасен впечаток со твојата совршена опрема за внатрешниот простор. Затоа што секогаш е подобро индивидуално отколку стандардно, нели?

Други
Материјал Titan во црна боја
Материјал штоф PVC
Материјал Штоф во бела боја
Материјал Sound / Nora FR
Штоф Dinamica црно-сива боја
Штоф Dinamica црна Pvc
Штоф Dinamica PVC Arena Red
Материјал Orgad во сина боја
Внатрешен простор

Ти покажува дека можеш да имаш сè.

Истегни се. Рашири се. Земи го семејството или пријателите со тебе или сосем едноставно спакувај ги твоите работи и тргни сам на пат. Во новото теренско возило SEAT Arona има место за сè (и многу повеќе).

Амбиенто осветлување во повеќе бои

Атмосфера создадена за тебе.

Животот може да биде убав ако ги следиш твоите инстинкти. Со притискање на копче можеш да ја менуваш бојата на твоето осветлување во внатрешниот простор во зависност од расположението.

Дознај повеќе за Новата Seat Arona?